solutions

Gå med i Gård och Torp-panelen

Dina åsikter är viktiga för oss och vi vill att du delar med dig av dem!

Smiley face

Vad medlemskapet innebär

När vi tror att du passar in i en målgrupp som vi är intresserade av att förstå bättre skickas en inbjudan att delta till dig via den e-postadress du uppgett vid registreringen.

Vanligtvis tar en undersökning några minuter att genomföra och du kan välja när du önskar att svara på den.

Som medlem i panelen kommer du att få frågor om Gård och Torp men också att bli tillfrågad att svara på undersökningar om aktuella ämnen som våra partners är intresserade av.

Du väljer själv när och hur många undersökningar du vill delta i och det finns inga krav på att delta i något särskilt antal.

När du känner för det så kan du logga in på ditt panelkonto och byta dina intjänade poäng mot olika belöningar.

Gård och Torp-panelen ägs av Bonnier News AB och administreras i samarbete med Cint AB som tillhandahåller den tekniska plattformen och Syno som tillhandahåller expertis om paneler och support.

Våra läsares åsikter är viktiga

Vi på Gård och Torp-panelen vill förstå våra läsare ännu bättre. Vad intresserar er, vad läser ni, vilken reklam är bra och vilken är dålig. Därför har vi skapat Gård och Torp-panelen. Som medlem kommer du att få svara på en del frågor från oss på Gård och Torp, och du är med och påverkar vårt innehåll.

Var med och påverka samhället och produkter

Din åsikt är viktig för väldigt många organisationer och företag. Därför har vi öppnat upp panelen så att många olika företag och organisationer kan bjuda in dig till sina enkäter. På det viset får du en bred variation i undersökningarna du blir inbjuden till. Varje gång du besvarar en undersökning är du med och besvarar stora såväl som små frågor som olika organisationer har. Frågorna kan exempelvishandla om allt från din syn på hållbarhet och ditt förtroende för banker till vilka produkter du använder och vilken reklam du minns. använder och vilken reklam du minns.

Du blir ersatt för din åsikt

Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter. Du kan också skänka din ersättning till välgörenhet genom organisationerna Läkare utan gränser, Unicef, Världsnaturfonden WWF, Amnesty och Röda Korset.